KIKVORSMAN

Jeroen Heeren

Een klein filmpje over Sarah en haar fantasie, of is het geen fantasie? Het is iniedergeval iets wat je moet koesteren.

Het is allemaal begonnen toen ik Mira ontdekte. Vorige week, ik weet het nog goed, jammer dat ik haar nu pas zag. Ze is geboren in de sokkenla van mijn kledingkast. Het duurde even voordat ik haar mocht zien omdat ze nogal een avonturig type is, ze houdt van ontdekken. Gelukkig is ze slim en voorzichtig en kan ze zich goed verstoppen.

Mira heeft haar eigen kijk op de wereld; letterlijk omdat ze zo klein is en ze onze dagelijkse voorwerpen op een heel andere manier gebruikt, maar ook is voor haar een geur intenser, en de wereld rauwer en harder. Mira is zo puur dat je zou denken dat ze naief is maar dat is totaal niet waar. Ze weet juist met minimale middelen enorme zaken? te overwinnen. Heel eerlijk en vreedzaam eigenlijk.

Het is ongelofelijk knap in tegenstelling hoe klein ze is, hoe sterk ze is en alle letterlijk grote gevaren aan kan, in haar eentje, want haar ouders verloor ze bij een grote regenbui. In haar vrije tijd leest ze het liefste sprookjesboeken, om lekker weg te dromen en even van alle realiteit en ellende te vluchten. maar helaas komt het daar maar weinig van, wij grote mensen maken er namelijk maar een bende van! Gelukkig ontmoette ze Kai, haar trouwe stenige maatje waarmee ze al samen is zolang ik haar ken. Kai zijn lievelingsklusje is om samen met Mira mijn aquarium schoon te maken. Dolle pret.

1 jeroen heeren

2 jeroen heeren

Hier zie je Miera in het bos. Het bos is duizenden kilometers hoog en vol met verassingen. Paddestoelen, slakken, vogels, een uilen braakbal. We leren op deze manier het bos nog beter te kennen. Naar het bos gaan is voor kinderen nu nog leuker en interessanter. Listen to your senses, , you can play, touch, listen, taste, smell. it’s overweldigend

3 jeroen heeren

Ze leeft in onze wereld maar weinig mensen weten van haar bestaan. Van het bos thuisgekomen is Miera erg vies, Kai ook! Hier zie je ook de badkamer vanuit een ander perspectief. Kinderen krijgen een andere kijk op de wereld als ze zien dat je gebruiksvoorwerpen ook voor andere doeleinden kan gebruiken.

KIKVORSMAN jeroen heeren

Images

/static/uploads/portfolio/4_KIKVORSMAN_2.jpg